» Νέα / Ανακοινώσεις ΕΟΜ / Διαχείριση Αθλητικού Υλικού
Ε.Ο.Μ.

Διαχείριση Αθλητικού Υλικού

Με απόφαση του ΔΣ της ΕΟΜ και με στόχο την καλύτερη διαχείριση των διαθέσιμων πόρων, όλα τα σωματεία θα παραλαμβάνουν αθλητικό υλικό με συγκεκριμένο αλγόριθμο σύμφωνα με το συνολικό αριθμό εισιτηρίων του προηγούμενο έτους, σε τρεις αποστολές ετησίως:

  • τράπουλες σε αριθμό ίσο με το 5% των εισιτηρίων του σωματείου στρογγυλοποιημένο στο αμέσως μεγαλύτερο πολλαπλάσιο του αριθμού 60.
  • γεμίσματα bidding boxes σε αριθμό ίσο με το 1% των εισιτηρίων στρογγυλοποιημένο στο αμέσως μεγαλύτερο πολλαπλάσιο του αριθμού 4.

Το 2024 θα διανεμηθούν 11.500 καινούργιες τράπουλες και 2.000 γεμίσματα bibbing boxes συνολικής αξίας 23.000€.

Τα σωματεία της Αττικής μπορούν να παραλάβουν τα υλικά από τα γραφεία της Ομοσπονδίας τρεις φορές τον χρόνο, κατόπιν συνεννόησης.

Τα σωματεία της περιφέρειας θα πρέπει να δηλώσουν μέχρι και την Δευτέρα 15/4/2024 μεταφορική εταιρεία της επιλογής τους, στο email lessons@hellasbridge.org  ώστε οι αποστολές του αθλητικού υλικού να γίνονται προγραμματισμένα τρεις φορές τον χρόνο με δαπάνες της Ομοσπονδίας. 

Μαζί με τις αποστολές αθλητικού υλικού θα αποστέλλονται και τα βιβλία.

Όλες οι άλλες αποστολές πέραν των προγραμματισμένων, γίνονται κατόπιν εγγράφου αιτήματος των σωματείων, με δική τους επιβάρυνση και επιλογή του τρόπου αποστολής  που επιθυμούν.

Αθλητικό υλικό που ζητείται για διοργάνωση τουρνουά, περιφερειακών ή εκδρομικών διοργανώσεων, αποστέλλεται και επιστρέφεται στην Ομοσπονδία μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με επιλογή τρόπου μεταφοράς και δαπάνη του σωματείου.