» Νέα / Ανακοινώσεις ΕΟΜ / Παρουσίαση του μπριτζ στο hobby festival
Ε.Ο.Μ.

Παρουσίαση του μπριτζ στο hobby festival

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ (ΕΟΜ) παρουσιάζει το αγωνιστικό μπριτζ ως ένα από τα πλέον έξυπνα, κοινωνικά και χαμηλού κόστους hobby, που μπορεί να επιλέξει κάποιος σε οποιαδήποτε ηλικία.

Στο πλαίσιο του hobby festival - https://www.hobbyfestival.gr/el/ - που διοργανώνεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, στο Γκάζι, το τριήμερο 26-27 και 28 Απριλίου 2024 και τις ώρες 11:00 - 23:00, οι επισκέπτες του festival θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το υπέροχο αυτό παιχνίδι.

Διαπιστευμένοι εκπαιδευτές του μπριτζ, πρωταθλητές και μέλη των εθνικών ομάδων μπριτζ που έφεραν μετάλλια στη χώρα μας, θα παρελάσουν από το περίπτερο της Ομοσπονδίας, για να ενημερώσουν τους επισκέπτες για τη διασκέδαση και την άσκηση μυαλού που προσφέρει ένα από τα αναγνωρισμένα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού πνευματικά αθλήματα.

Στον χώρο του περιπτέρου της ΕΟΜ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να καθίσει στο τραπέζι του μπριτζ και να παίξει, κάνοντας την πρώτη του γνωριμία με το μπριτζ και να πληροφορηθεί πώς και σε ποια Σωματεία μπορεί να απευθυνθεί για να μάθει. 

Η ΕΟΜ καλεί όλους τους αθλητές της να πλαισιώσουν την εκδήλωση, καθώς η παρουσία τους στο περίπτερο της ΕΟΜ θα συντελέσει στην προβολή και τη διάδοση του αγαπημένου μας παιχνιδιού.