Σεμινάριο και εξετάσεις διαιτητών

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση των διαιτητών της, η ΕΟΜ θα διοργανώσει σεμινάριο εκπαίδευσης που θα αφορά τη χρήση του Perfect Score και των Bridgemate, το Σάββατο 12 Μαΐου, κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μεικτών Ζευγών. Προϋπόθεση διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι η συμμετοχή τουλάχιστον 15 διαιτητών σε αυτό.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο ανέρχεται σε 20€ για τους διαμένοντες στην Αττική και είναι δωρεάν για τους υπόλοιπους διαιτητές. Δικαίωμα παρακολούθησης έχουν όλοι οι αναγνωρισμένοι διαιτητές (έμπειροι ή ανώτεροι). Οι ενδιαφερόμενοι, για να λάβουν μέρος στο σεμινάριο, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση it@hellasbridge.org, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 29 Απριλίου. Στο ίδιο μήνυμα καλούνται να προτείνουν θέματα που θέλουν να αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Παράλληλα, σύμφωνα και με προηγούμενη ανακοίνωση, θα διεξαχθούν εξετάσεις με θέματα που αφορούν στη χρήση του Perfect Score και των Bridgemate το Σάββατο 21 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Αττικής, με κόστος συμμετοχής 50€, στο οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι αναγνωρισμένοι διαιτητές, που δεν έχουν εξετασθεί (ή εξετάσθηκαν ανεπιτυχώς) στα θέματα αυτά. Οι ενδιαφερόμενοι, για να λάβουν μέρος στις εξετάσεις, θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στη διεύθυνση it@hellasbridge.org, το αργότερο μέχρι την Κυριακή 1 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι για τις εξετάσεις αυτές δεν προβλέπονται οδοιπορικά και ότι το κόστος συμμετοχής θα επιστραφεί μόνο στους επιτυχόντες διαιτητές που εξετάζονται για δεύτερη φορά.

Οι τόποι διεξαγωγής του σεμιναρίου και των εξετάσεων θα ανακοινωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Επιλογές